18.08.2015

Guttekoret

guttekor 2012 avlangt bilde

Bragernes kirkes guttekor er det eneste guttekoret i Buskerud, og koret er et enestående tilbud til sangglade gutter fra 2. klasse og oppover. Selve guttekoret består av gutter fra 4.klasse og oppover, mens aspirantkoret er fra 2.klasse.

Koret har et godt sosialt miljø og guttene får solid musikalsk opplæring.

Guttekoret ble startet i 1993, og kantor Jørn Fevang har vært dirigent fra starten.
Sangpedagog Helge Harila er knyttet til koret, og kantor Anders Eidsten Dahl er akkompagnatør.

Året som kommer er fullt av spennende oppgaver:

Konserter, sosiale treff, kortur etc.

Guttekoret er en del av Bragernes kirkes store musikalske virksomhet, og guttene får oppleve å synge i et av Norges største kormiljøer.

Koret har et eget styre og en kontingent på kr. 300,- i semesteret. Det er få dugnadstimer for foreldrene!

Koret øver i Bragernes kirke onsdager kl. 17.30-18.50.

Dersom du vil bli en av de nye guttene i koret kan du ta kontakt med dirigenten Jørn Fevang 97 56 67 62 / jfevang@drammen.kirken.no
.

jubileumskonsert 280413 8

Last ned brosjyren om guttekoret.

Skrevet av: Bent A. Møller