20.01.2017

Jenteaspirantkoret

Bragernes kirkes Jenteaspirantkor, Jentekor og Ungdomskor er et enestående tilbud til sangglade jenter fra 2. klasse og oppover.

Korene har et godt sosialt miljø og jentene får solid musikalsk opplæring.

Jentekorene ble startet i 1993, og kantor Beate Strømme Fevang har vært dirigent fra starten.
Sangpedagog Marianne Willumsen er knyttet til Jentekoret og Ungdomskoret og kantor Anders Eidsten Dahl er akkompagnatør.

Året som kommer er fullt av spennende oppgaver:

Konserter, sosiale treff, kortur etc.

Jentekorene er en del av Bragernes kirkes store musikalske virksomhet, og jentene får oppleve å synge i et av Norges største kormiljøer.

Korene har  eget styre og en kontingent på kr. 500,- pr. halvår i Jenteaspirantkoret og kr. 600,- pr. halvår i Jentekoret og Ungdomskoret.Det er få dugnadstimer for foreldrene!

Bragernes kirkes Aspirantkor (2.klasse -4.klasse jenter) øver torsdager kl. 17.00 -18.00
.

Dirigent for Jentekorene er Beate Strømme Fevang
Tlf. 32 98 91 86.
E-post: bfevang@drammen.kirken.no
Akkompagnatør på korøvelser og konserter er Anders E. Dahl.

jubileumskonsert 280413 1
Jenteaspirantkoret i sving under høsttakkefesten i Bragernes kirke.

Dersom du vil bli en av de nye medlemmene, kan du ta kontakt med dirigenten Beate Strømme Fevang

905 67 055 eller mail: bfevang@drammen.kirken.no

Her kan du laste ned en brosjyre om jentekorene.

Skrevet av: Bent A. Møller