27.08.2017

Aktuelt kulturprogram

Vår hardtarbeidende kulturkomite har følgende program for Kulturkirken Fjell i tiden som kommer

Kulturkvelder og konserter

Kulturprogram Fjell kirke, høsten 2017

Torsdag 31. August kl. 19:00: Håvard Svendsrud, klassisk trekkspill.
Håvard regnes blant Norges fremste på sitt instrument. De siste årene har han gjort seg bemerket med egne konsertserier i Drammens Teater og Oslo konserthus.
Trekkspilleren lanserer i løpet av høsten 2017 en rykende fersk CD der han spiller tre seks-satsige Engelske suiter av Johann Sebastian Bach. Svendsrud markerer utgivelsen med denne konserten i Fjell kirke.
Billetter: kr. 150,-

Søndag 24. september kl. 19:00: Konsert med Ola Bremnes. Petter Dass-konsert
«Herr Petters poetiske pulver» - prelansering av CD som slippes i oktober.
Ola Bremnes er en av våre mest kjære trubadurer med en rekke nydelige tekster og melodier og en stor diskografi. "Alle" elsker hans nydelige "Har du fyr?". Ola Bremnes har gjort mer enn noen annen – kanskje bortsett fra salmeboka – for å bringe Petter Dass sine tekster ut til et bredt publikum. Nå er han tilbake med ny musikk til Petter Dass-tekstene.
Han har med seg et stjernelag bestående av Ragnhild Furebotten (fele), Tore Bruvoll (gitarer) og Gjermund Silset (bass).
Konserten med Ola Bremnes blir en prelansering av hans nye album som kommer i oktober. Du kan få kjøpt CD-en etter konserten i Fjell kirke.
Billetter kr. 350,- bestilles pr. e-post til billetter@fjellkirke.no eller kjøpes ved inngangen
Kafeteria før og etter konserten

Tirsdag 17.oktober kl. 19:00 «Noe å glede seg over». Markering av Verdensdagen for psykisk helse.
Temakveld der vi spør: Hvordan kan vi leve godt med livet, slik det er her og nå?
Sterk og viktig formidling ved den norsk-somaliske sykepleieren Sofia Abdi Haase,
Kurs i psykologisk førstehjelp ved Familiehjelpen.
Pakistans ambassadør i Norge deltar, og det blir nydelige kulturinnslag.
Gratis inngang, med mulighet til å gi en gave i døra.
Salg av middag kl.17.30 – 19.00, og kafeteria etter temakvelden.
Arrangeres i samarbeid med Familiehjelpen (Drammen kommune) og Buskerud Innvandrerråd.

Torsdag 2. November kl. 19:00: ”En stille poesikonsert i allehelgenstiden – når verden er på sitt mørkeste”
med Anne Lande, Per Husby og Ole Jørn Myklebust.
Billetter kr.100,-
Kafeteria før og etter arrangementet

Torsdag 7. Desember kl. 19:00: Julekonsert med CAP (gospel/pop gruppa fra Filadelfia)
Billetter à 150 kr.
Kafeteria før og etter konserten

Kulturprogrammet  blir oppdatert og publisert fortløpende.

Skrevet av: Ivar Flaten