09.02.2016

Barn og unge i Strømsø menighet

De hellige tre konger 2009Vi vil gi barna en himmel over livet på en gøy og lærerik måte

Strømsø menighet sender ut invitasjon til følgende trosopplæringstiltak fra barnet ditt er 0-18 år:

0 år: Babysangkurs
16 år: Videre-samtalekvelder
17 år: Festival
18 år: Hybelkurs

Julevandring, Juletrefest, Karneval, HalloVenn og Tenleir er for flere aldersgrupper, men det kommer invitasjon i posten til én aldersgruppe. Dersom vi har epost-adressen din, kan vi enkelt sende deg invitasjon til det som skjer for flere aldersgrupper.

Disse trosopplæringstiltakene skal hjelpe deg som forelder til å holde det du sa ja til ved døpefonten, nemlig å oppdra barnet i den kristne tro. Vi regner det derfor som naturlig at dere legger til rette for at barnet kan delta på de tilbudene som Strømsø menighet har for de forskjellige aldersgruppene.

Ta gjerne kontakt med trosopplæringsansvarlig Kjersti Haave Reknes om dette!

Om barn i kirken

Strømsø menighet ønsker barn og barnefamilier velkommen! Vi har en fin lekekrok i kirken, og vi vet at barn sjelden sitter stille på en benk i en time. I tillegg satser vi på det vi kaller ”Gudstjeneste for små og store” ca. 1 gang i måneden. Dette er en gudstjeneste spesielt for barn i alle aldre. Ved å ta med barna i kirken tenker vi de får nyttig kunnskap og erfaringer de ikke får andre steder.

Vi ønsker å stå sammen med og være en ressurs for dere!
Skrevet av: Runar Reknes