24.08.2016

Babysang

I Bragernes kirke er vi veldig glade i sang og musikk. Et lite barn har også stor glede av å bli sunget for og å bli stimulert gjennom farger, lyd, bevegelse og fellesskap. Derfor er det hyggelig å invitere deg til babysang!

Vi har babysang hver torsdag, bortsett fra i skolens ferier. Alle barn under ett år er velkomne, i følge med mor eller far eller en annen voksen. Det er ingen påmelding og det er gratis å delta.

Vi følger skolens ferier, det vil si at det er høstferie i oktober og juleferie i desember, samt vinter- og påskeferie på nyåret.

Dørene åpnes kl. 10, hvis noen vil komme litt før for å amme eller annet. Vi starter med sangen kl. 11, og synger i ca. en halvtime. Etterpå spiser vi lunsj sammen og blir litt kjent med hverandre. Ta gjerne med matpakke til store og små. Vi serverer frukt/grønnsakssnacks og drikke, som er gratis.

babysangenmedEdelMan trenger ingen forkunnskaper eller god sangstemme for å være med på babysang. Babyen elsker å høre mors og fars stemme, og babysang er en upretensiøs kosestund for deg og babyen din, sammen med andre i samme livsfase. Sangene vi synger er korte og enkle, og læres fort utenat. Dere kan få kjøpe en CD med alle sangene dersom dere ønsker det.

Babysangen ledes av menighetens diakon Edel Merete Gervin.

Tips gjerne barselgruppa om tilbudet, eller andre du kjenner som kan være interesserte!

Kort og godt

Sted: