25.03.2014

Barnesang 1-6 år

Barnesang starter opp igjen mandag 27. aug kl 17.

NB! Barnesang er flyttet fra torsdager til mandager og blir nå i storstua i underetasjen på menighetssenteret, Grønland 101.

Barnesang er en fortsettelse av babysang for dem som ønsker å synge mer, men det er mulig å bli med i denne gruppa selv om man ikke har vært med på babysang. Barnesang passer best for barn fra ca 1 år frem til de fyller 6 år, men det er mange storesøsken som har glede av å være med sine yngre søsken på barnesang også.

Vi starter med å spise pølser og drikke saft slik at foreldre/besteforeldre og barn kan komme rett fra jobb og barnehage uten å måtte spise middag først. Her er det gode muligheter for sosialt samvær og til å bli kjent med andre småbarnsforeldre, mens barna finner nye lekekamerater. Etter maten har vi en sangstund på ca 45 minutter med både kjente og ukjente barnesanger, rim, regler, ringdanser og sangleker. Det er også bruk av enkle instrumenter.

Barna deltar mer aktivt nå enn på babysang. Lista ligger lavt og her er det åpent for alle. Poenget er å ha det gøy sammen med barna og hverandre, styrke samspillet mellom barn og foreldre, samt føre gamle tradisjoner videre. Barn har stor glede av sang og musikk, som også har positiv virkning på deres utvikling.

Vi har barnesang annenhver mandag i løpet av våren 2014, kl 1700-1830. Datoene for våren 2014 er: 31. mars, 7. april og 28. april. Semesteret avsluttes med gudstjeneste søndag 11. mai kl. 11 med sang av baby- og barnesang samt utdeling av kursbevis.

Kurset koster totalt 250 kr for ett barn og 150 kr per søsken. Maten koster 10 kr for barn, 20 kr for voksne og 50 kr for hele familien per gang.

For påmelding og spørsmål kontakt trosopplærer Kjersti på k.reknes@drammen.kirken.no eller telefon 474 52 089.

Skrevet av: Kjell Arne Norum