You Got A Friend In Me - våkonsert med DIGC

Søndag den 15. april arrangerer DIGC sin vårkonsert i Åssiden kirke kl 19.00. Denne konserten har fått navn etter en kjent låt som er skrevet av Randy Newman og nå arrangert for DIGC. 

image

Drammen International Gospel Choir har sin base i Åssiden kirke. Koret har blitt det største og mest aktive gospelkoret i vårt område de siste årene. 

I denne konserten stiller de med et vel forberedt kor med dyktige solister og musikere. Sven Jøran Michelsen er korets musikalske leder. Trond Akerø-Kleven spiller piano. 

Dette blir en flott konsert med mye trøkk og glede. DIGC har denne våren tatt et langt sprang framover med flere store oppdrag. Dere som fulgte årets MGP finale fra Oslo Spectrum på TV, la sikkert merke til at korsangerne som sto på scenen sammen med Caroline Crüger og Anita Skorgan under pauseinnslaget der, var fra DIGC. Koret er også engasjert i den store turneen Elvis in Gospel som kommer til Bragernes kirke den 22. april. 

Håper at du kommer en tur på DIGCs vårkonsert og får høre vår egen musikk, en fin blanding av egne låter (skrevet av vår musikalske leder Sven Jøran Michelsen) og andre kjente og kjære sanger som du kan synge med på. 

Billetter ved inngang: kr 250

Barn under 12 år gratis inngang 

Vårkonsert 2018 DIGC plakat


Sist oppdatert: 09.04.2018
Skrevet av: Dag Kaspersen