Drammen International Gospel Choir i Allsang på Grensen

Den 2 august opptrådte Stephen Ackles, Vidar Busk og Paal Flaata sammen med DIGC sammen på Allsang på Grensen. Her er opptaket som ble sendt på TV2 (klikk på det store bildet under). Dette er den andre gangen av foreløpig 4 konserter/eventer som koret og The FAB 3 skal gjøre sammen, de neste to er en konsert i Asker kirke 12 oktober og i Åssiden kirke i Drammen 24 oktober. 

image

The FAB 3 begynte sin konsertturne med dette showet i februar og har så langt holdt 45 konserter sammen med lokale kor til stor jubel fra både presse og publikum i hele landet. Sammen med sitt 7 manns band har de presentert folket for de kjære gospellåtene som Elvis Presley både var kjent for og glad i. Blant disse kan nevnes Peace In The Valley, Oh Happy Day, An American Trilogy og Without Him. Når turen endelig kom til Drammen sist april, så var det Drammen International Gospel Choir som entret scenen sammen med dem i Bragernes kirke.  The FAB 3 lot seg imponere og ønsket et forlenget samarbeid. 

DIGC tilhører Åssiden menighet og har solide røtter i Drammen. Koret har samarbeidet med flere kjente artister opp gjennom årene, blant annet Christian Ingebrigtsen, Øyvind «Elg» Elgnes, Frode Alnæs, Det Betales og Donkeyboy, for å nevne noen. Koret deltok også på Melodi Gran Prix i vinter, og nå i sommer deltok de altså på Allsang På Grensen også.

Her kan du kjøpe billetter til ekstrakonserten med The FAB3 og DIGC i Åssiden kirke 24. okt kl 19.00


Sist oppdatert: 05.08.2018
Skrevet av: Dag Kaspersen