Musikk på julemarkedet i Strømsgodset menighet

25. november 11-18 er det julemarked på Strømsgodset menighetssenter. I år er det tre avdelinger med musikkinnslag, kl. 12 - Strømsgodset barnegospel. Kl. 15 - DUV  kl. 16. Torunn Buarøy, Olav Leikanger og Knut Schmidt Johansen

Kl. 12.00 får vi høre Strømsgodset kirkes barnegospel. Dette er et av menighetens to barnekor, og de er veldig flinke.

Kl. 14.00 Vi synger julesanger. Mannskvartetten - Tenders måtte melde avbud.

Kl. 15.00 er det ca. 30 minutters program med DUV. Drammen Unge voksne er et kor med medlemmer i alderen 16-40 og holder til i menigheten.

Kl. 16.00 er det ca. 30 minutter program med Torunn Buarøy - sang, Olav Leikanger - Klarinett og Knut Schmidt Johansen - Piano.

Velkommen til et flott julemarked med også masse gode musikkopplevelser i tillegg til tombola, juleverksted, auksjon, god mat og marked.

NB! Konserten som var annonsert i kirken kl. 18.00 ble flyttet til menighetshuset kl. 16.00

Sist oppdatert: 22.11.2017
Skrevet av: Knut Schmidt Johansen