Nå skjer det snart noe i kirka for 4-åringene!

Helgen 14. og 15. oktober er det endelig 4-åringene sin tur!

Lørdag 14. oktober inviteres alle årets 4-åringer i Strømsgodset, Strømsø, Fjell og Tangen til en felles 4-årssamling i Strømsø menighetshus, Knoffsgate 2, tvers overfor Strømsø kirke. Mellom kl. 12.00 og 14.00 skal vi leke, løse oppgaver, synge, høre en spennende fortelling fra Bibelen, øve litt til 4-årsgudstjenesten dagen etter og rett og slett kose oss sammen. Ta gjerne med resten av familien.
Søndag 15. oktober inviteres hele familien til 4-årsgudstjenester kl. 11.00 i Strømsgodset kirke, Strømsø kirke, Fjell kirke eller Tangen kirke, alt ettersom hvilken menighet 4-åringen bor i. Her blir det liv og røre, og alle 4-åringer skal få den kjempeflotte 4-årsboka!

Lyst til å være med? Påmelding innen 10. oktober til k.reknes@drammen.kirken.no. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296. Er det vanskelig å være med begge dagene, går det an å være med en av dagene, gi beskjed!

Sist oppdatert: 26.09.2017
Skrevet av: Kjersti Reknes