Småbarnssang i Strømsgodset høsten 2017

Vil du at barna dine skal bli glad i sang og musikk?

Vi starter opp mandag 21. august. På Småbarnssang kan 1-5/6-åringer kose seg med sang, dans og enkel bruk av instrumenter sammen med en foresatt og andre barn. Repertoaret spenner fra gode gamle barneregler til moderne tøysesanger og kristne aftenbønner. Sosialt og koselig for både barn og voksne!

Vi møtes annenhver mandag i storsalen (kjelleren) på Strømsgodset menighetssenter. Vi starter kl. 17.00 med enkel pølsemiddag så man kan komme rett fra jobb og barnehage. Middagen koster 10,- for barn, 20,- for voksne og 50,- for hele familien. Klokka 17.30- ca. 18.15 har vi sangprogrammet.

Påmelding til k.reknes@drammen.kirken.no. Har du spørsmål? Ring trosopplæringsleder Kjersti Haave Reknes, 415 70 296.

Kurset koster 100,- per barn for hele semesteret. Si fra hvis penger er et problem, så ordner vi det.

PS! De som begynner å bli for store for Småbarnssang, kan være med på Minigospel hver torsdag. Kontakt christian.evenshaug@drmk.no.

Sist oppdatert: 17.08.2017
Skrevet av: Kjersti Reknes