Vennskapsmenighet fra Melton, England på besøk i Fjell

Fra fredag 16. til mandag 19. juni har vi besøk av 14 medlemmer av vår vennskapsmenighet . Vi har planlagt et omfattende og fint program.

Siden Revd Michel Hatchett tok kontakt for snart 10 år siden, har vi utviklet vennskap og kjennskap mellom Fjell menighet og St Andrews Church i Melton. Stedet ligger en drøy times kjøretur nord-vest for Stansted. En gruppe fra Fjell menighet har vært der tre ganger på besøk - og de kommer nå for tredje gang til Fjell. Gjestene blir tatt imot i private hjem -slik vi også blir når vi besøker dem i Suffolk!

Kontakten mellom Church of England og Den norske kirke ble forsterket gjennom den økumeniske avtalen som har fått navnet etter den finske byen den ble undertegnet, nemlig Poorvo. Den innebærer at prester i de kirkene som gjorde avtalen, kan gjøre tjeneste hos hverandre. Kontakten har for vår del gitt oss vennskap og fine opplevelser både i kirken og privat menneske og menneske imellom på turer vi har hatt sammen.

Presten deres, Revd. Paul Hambling kommer nå sammen med 13 medlemmer av menigheten i Melton. Noen har vært med flere ganger og noen kommer for første gang. Denne gangen tar vi dem med på tur til Holmsbu på lørdag. På kvelden har vi en norsk aften med tradisjonsmat og hyggelig program i Fjell kirke. Søndag har vi friluftsgudstjeneste på Blektjern kl. 12.00 der også den prisbelønte saksofonkvartetten Aqua D'Or deltar. På søndag kveld har vi en salmekveld der vi presenterer og synger de salmene vi setter stor pris på hver fra vår kirke.

Mandag blir det tid til å se Gulskogen gård før de drar tilbake.

Alle er velkommen til salmekvelden på søndag kl. 19.30 - og naturligvis til Blektjern søndag kl. 12.00.

Sist oppdatert: 16.06.2017
Skrevet av: Ivar Flaten