Bli med på Tårnagenthelg!

Alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsø og Fjell kan få være tårnagenter i Strømsø kirke 20. og 21. mai!

Tårnagenthelg-logoStrømsø kirke er en gammel og spennende kirke! Vi skal lete etter forsvunne skatter, løse mysterier, klatre opp i kirketårnet og ned i krypten og mye mer. Ved hjelp av agenttriks og Bibelen skal vi nok finne sporene som leder oss til løsningene.

Vi møtes i Strømsø kirke lørdag 20. mai fra kl. 14-19, og søndag 21. mai fra kl. 09.30-13. På søndagen skal vi være med og lage en ekte Tårnagentgudstjeneste, og da kommer familiene våre for å se hva vi har holdt på med.

Få med deg en venn og kom! Påmelding til k.reknes@drammen.kirken.no så fort som mulig. Det koster 50,- å være med.

Sist oppdatert: 12.05.2017
Skrevet av: Kjersti Reknes