Bli med på Tårnagenthelg!

2. og 3. klassingene i Strømsgodset inviteres til mystiske oppdrag 20. og 21. mai!

Nå er det ikke lenge før alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsgodset kan være med på Tårnagenthelg i Strømsgodset kirke!

Vi møtes lørdag 20. mai fra kl. 14.00-19.00 og søndag 21. mai fra kl. 09.30-13.00 i Strømsgodset kirke. Der skal vi gå på skattejakt, få være med opp i tårnet, løse mysterier ved hjelp av gode agenttips og Bibelen, og lage søndagens Tårnagentgudstjeneste der vi skal vise de som kommer hva vi har holdt på med. Alle Tårnagentfamilier er spesielt velkomne til gudstjenesten kl. 11.00 på søndagen.

Tårnagenthelg-logo

Lyst til å være med? Påmelding til Kjersti Reknes, k.reknes@drammen.kirken.no så fort som mulig. Det koster 50,- å være med.

Dette blir spennende!

Sist oppdatert: 12.05.2017