Lær å trylle!

Bli med på en magisk helg i Konnerud nye kirke 11. og 12. mars!

Hva: Tryllekurs, flammeshow og gudstjeneste med en av Norges beste entertainere!

For hvem: Tryllekurset for årets 10-åringer og eldre. Flammeshow og gudstjeneste for hele familien!

Program for dagene i Konnerud kirke:

Lørdag 11. mars: Kl. 12-14: Tryllekurs. Du får et tryllesett gratis (verdi 250,-) med utstyr til 5 proffe triks, en instruksjons-DVD og i tillegg 3 korttriks. Sammen med Ruben Gazki, øver dere på triksene. Kl. 14-15: Pølsepause. Si fra hvis det er noe du ikke tåler. Kl. 15-1630: Et spektakulært og lærerikt show for hele familien. Åpent for alle.

Søndag 12. mars: Kl. 11: Spennende gudstjeneste ved Ruben Gazki i Konnerud nye kirke. Åpent for alle.

Søk på Youtube etter Ruben Gazki og se litt av det han driver med!

TRYLLEHELGEN ER GRATIS! Etter showet på lørdagen blir det mulig å gi en kollekt til dekning av utgiftene ved arrangementet. Det samme vil bli mulig under gudstjenesten på søndagen. Vi har VIPPS.
Påmelding til tryllekurset pga. bestilling av utstyr: Til k.reknes@drammen.kirken.no så fort som mulig. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes 415 70 296 eller Bjørg Juriks 484 00 546.

Vi gleder oss til å se deg! Hilsen vi som jobber med barn og unge i Den norske kirke i Drammen.

Sist oppdatert: 21.02.2017
Skrevet av: Bent A. Mÿýller