Spennende Tårnagenthelg 9. og 10. april!

2. og 3. klassingene i Strømsø og Fjell inviteres til Strømsø kirke på mystiske oppdrag.

Nå er det ikke lenge før alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsø og på Fjell kan være med på Tårnagenthelg i Strømsø!

Vi møtes lørdag 9. april fra kl. 14.00-19.00 og søndag 10. april fra kl. 09.30-13.00 i Strømsø kirke. Der skal vi gå på skattejakt, få være med opp i tårnet og ned i krypten, løse mysterier ved hjelp av gode agenttips og Bibelen, og lage søndagens Tårnagentgudstjeneste der vi skal vise de som kommer hva vi har holdt på med. Alle Tårnagentfamilier er spesielt velkomne til gudstjenesten i Strømsø kirke kl. 11.00 på søndagen.

Tårnagenthelg-logo

Lyst til å være med? Påmelding til Kjersti Reknes, k.reknes@drammen.kirken.no så snart som mulig. Det koster 50,- å være med.

PS! Har du hodelykt, ta den med! Du kan aldri få vite om du får bruk for den...

Sist oppdatert: 30.03.2016
Skrevet av: Kjersti Reknes