Meditations On Christmas - julekonsert uten glitter

Konsert i Strømsø kirke i kveld kl 1900: Etter konserter Europa rundt er duoen Gunnar Halle (trompet) og Espen Eriksen (piano) endelig tilbake der juleeventyret deres startet  i Strømsø kirke.

image

De to musikerne, som Nettavisen omtaler som ”blant de mest uttrykksfulle fra det som vi kan kalle mellomgenerasjonen av norske jazzmusikanter”, har et nært forhold til Drammens kirka:

”Selv om vi nå har spilt kirkekonserter landet rundt, fra Harstad i nord til Mandal i sør, og i Danmark, Hellas, Spania, England og Skottland, er det noe spesielt ved å komme tilbake til Strømsø kirke. Ikke bare er flygelet og akustikken perfekt for oss, det var også her vi holdt vår første kirkekonsert for 7 år siden – nettopp med konserten ”Mediations On Christmas”.

Som navnet tilsier, er musikken den kritikerroste og rutinerte duoen presenterer i konserten ”Mediations On Christmas”, meditasjoner og fabuleringer over de kjente og kjære julesangene.

DAGBLADET: ”Instrumentene står liksom nakne sammen mot en blek og mørk vinterhimmel. Et utmerket alternativ til all julemusikk som glinser av publikumsfrieri.”

BERGENS TIDENDE: "Halles uttrykksfulle tone og Eriksens følsomme akkordløp skaper lyriske og skjøre, nesten gjennomsiktige stemninger i et samspill som uten fiksfakserier fremhever kraften i de kjente melodiene.”

Pris: 100,- Kjøpes ved inngangen.


Sist oppdatert: 11.12.2015
Skrevet av: Runar Reknes