LysVåken!

6. og 7. klassinger i Strømsgodset inviteres til overnatting og mye moro!

Går du i 6. og 7. klasse og bor i Strømsgodset, er du heldig! Du kan nemlig få være med på LysVåken i Strømsgodset kirke lørdag 28. til søndag 29. november!

Lørdagen skal vi bli kjent, leke, løse oppgaver, lære en kul sang og en kul dans, lære noe om kirka, spise god mat, lage noe fint, øve på et dramastykke, tenne lys, lage en gudstjeneste, være ute og mye mer. Når det blir natt, skal vi sove - i kirkerommet! (Det er det ikke mange i Norge som pleier å gjøre. ) Søndag skal vi være med på gudstjenesten som vi har laget og vise alle familiene hva vi har holdt på med.

Dette blir en kjempekoselig adventshelg, så få med deg en venn og kom! Det varer fra kl. 14.00 på lørdagen til ca. kl. 13.00 på søndagen.

Påmelding til k.reknes@drammen.kirken.no innen 22. november. Spørsmål? Ring Kjersti Haave Reknes, 415 70 296.

Vi gleder oss til å se deg!

Sist oppdatert: 16.11.2015
Skrevet av: Kjersti Reknes