Someone Is Watching - Solidaritetskonsert med DIGC og gjester

På FN-dagen, lørdag 24. okt arrangerer DIGC solidaritetskonsert i Åssiden kirke kl 18.00. Julie Dahle Aagård og Per Søetorp er gjestesolister.

image

Musikalsk leder for DIGC er Sven Jøran Michelsen. I denne konserten stiller koret med sitt faste band: Pianist Trond Akerø-Kleven, trommis Anders Viken, bassist Espen Hauge, gitarist Håvard Caspersen, blåseinstrumenter Joseph Angyal. DIGC har siden oppstarten i 2009 hatt sin base i Åssiden kirke. Koret består av 50 aktive medlemmer med ulik kulturbakgrunn. Korets visjon er å samle sangere på tvers av kulturer, og med sang bygge broer og vennskap mellom mennesker i vårt internasjonale lokalmiljø.

Julie Dahle Aagård er en kjent norsk sanger, utdannet sangpedagog ved Jazzlinja (NTNU) i 2002. Hun er kjent fra mange teateroppsetninger, blant annet i hovedrollen på Det Norske Teatret ved oppsetningen Piaf, og har spilt inn flere plater. Hun er kjent fra mange musikalske prosjekter og band som Cannonballs og Reggae Kings, Subtonic og Trondheim Voices. I 2009 kom hun ut med albumet Stumpin’ Feet som ble nominert til Spellemannprisen 2009 i kategorien kvinnelig artist. Hun har også vært med i NRK programmet Skal Vi Danse. 

Per Søetorp er en kjent norsk musiker, sanger, komponist, evangelist og lovsangsleder. Han har utgitt flere soloalbum, det siste i 2006: Make My Soul Beautiful i 2006. Han var orkesterleder for OKS Singers & Band på 90-tallet og undervisningsleder for Psalmody International i norske frimenigheter. Søetorp er også kjent fra mange andre store musikalske prosjekt og konserter, blant annet DVD-en Glory i samarbeid med Arild Stav, Inger Lise Rypdal, Ulf Christiansson, Reflex m.fl., som også har blitt kringkastet som TV-produksjon. Per Søetorp er også en dyktig trompetist. 
 
Billetter ved inngang voksne 250. Billetter på Billettservice.no kr 250 pluss avgift 
Her finner du FB-eventen

Someone Is Watching - Solidaritetskonsert med DIGC 2015


Sist oppdatert: 13.10.2015
Skrevet av: Dag Kaspersen