Senior-volleyballag trenger heiagjeng

Senior-volleyballaget "Entusiastene"er i regi av Den norske kirke i Drammen. Spillerne er i alderen 60 - 86, og du kan lese mer om dem i Dagsavisen Fremtiden lørdag 14.mars. Lørdagen etter, 21.mars, skal de spille sin første turnering, og de trenger en heiagjeng! Vi setter opp buss og håper du vil være med!

Entusiastene er et nybegynnerlag i volleyball, for kvinner over 60 år. Laget startet opp i september 2014 og samler kvinner fra hele Drammen til ukentlig trening i gymsalen på Fjell skole. De er 15 spillere på laget, i alderen 60 – 85 år.

-         Folk dør rundt meg, og de som er igjen snakker bare om sykdom. Jeg trenger å være med i et positivt miljø!, uttaler Ulla (85 år).

Nå skal Entusiastene spille sin første turnering! De har bestilt drakter, skrevet heia-rop og til og med laget en quiz!

Det vekker oppmerksomhet at damer blir aktive volleyballspillere såpass seint i livet. Lørdag 14.mars intervjues de i Dagsavisen Fremtiden.

Spillerne har det veldig gøy, og det sosiale rundt laget er det viktigste. Dette vil vi at flere skal få del i, og inviterer til en «heiagjeng-tur» for å heie når de skal spille turnering!

Turneringen er på Hamar Katedralskole lørdag 21. mars og varer fra kl 10.00 – 15.00. Til sammen fem lag, fra Skien, Hamar og Drammen, deltar.

Heia-gjengen reiser sammen i en minibuss. Avreise fra Drammen ca kl 7 (sjåføren plukker oss opp ulike steder i byen, etter nærmere avtale). Vi er tilbake i Drammen ca. kl 18.

Pris: 100 kr for bussreisen (betales på bussen).

Det er kiosksalg i hallen og den enkelte kjøper mat til seg selv.

Dette blir ordentlig gøy, og vi håper at du vil være med!

For påmelding og spørsmål kontakt:

Diakon Signe Myklebust, tlf. 480 75 166.

myklebust@drammen.kirken.no

Har du lyst til å begynne å spille på laget! De trener hver tirsdagskveld kl 20-21.30 på Fjell skole. Interesserte kan kontakte Marit Brattum Enger (bildet), tlf 900 95 740. Det er selvsagt også å være tilskuer på treningene, både for kvinner og menn!

Laget er et fellestiltak i regi av diakonien i Den norske kirke i Drammen. Forebyggende helseteam for eldre i Drammen kommune er med på å markedsføre laget.

Sist oppdatert: 12.03.2015
Skrevet av: Signe Myklebust