Karneval i barnehagen

Karneval er en tradisjon i barnehagen som er like gøy for små og store.

Åssiden Menighets Barnehage har fast tradisjon på å synge på Torsdagstreff i menighetssalen. Når karnevalstiden kommer er vi klare, og kler oss ut etter alle kunstens regler. Barna viser mye glede og stolthet i å få synge for de eldre, og de eldre setter pris på at vi kommer. Det er en viktig verdi for oss at vi kan glede andre.

I år hadde vi vår egenproduserte "pinjata" som fem av barna hadde lagd sammen med Helle. Vi er jo en internasjonal barnehage, må vite. Vi prøvde alle å slå hull på den, men den var veldig bra laget - og ikke så let å få til. Men til slutt når alle hadde fått prøvd og blitt heia fram klarte vi det. Da fikk vi kose oss med masse ostepop som var i den.

Vi koste oss også med hinderløype, bowling og pølsebod. En kjempe spennende og annerledes dag i barnehagen! Her er et par bilder fra denne dagen:

Karneval i barnehagen 2015
Her ryker en "pinjata" i Åssiden Menighets Barnehage.

Karneval i barnehagen 2015-002
På besøk i menighetssalen der de elder samles til Torsdagstreff. Barna har kledd seg ut og skaper mye glede og karnevalstemning.

Sist oppdatert: 17.02.2015
Skrevet av: Dag Kaspersen