Julens gudstjenester i Strømsgodset kirke

Velkommen til Strømsgodset kirke i julen!

Julens gudstjenester i Strømsgodset kirke

Søndag 14. des. kl. 18.00
Julesangkveld. Vi får presentert julens fortelling gjennom unge Marias øyne. Vi synger også mange av de kjente og kjære julesangene. Ansvarlig for Julesangkvelden er kantor John Leggett.

Søndag 21. des. kl. 11.00
Gudstjeneste med nattverd. Gudstjenesten blir  ved prest Lars Skagestad og kantor John Leggett.

Tirsdag 23. des. kl. 12.00
Julegudstjeneste på Gulskogen bo og servicesenter. Gudstjenesten er ved prest Einar Salvesen og kantor John Leggett.

Onsdag 24. des. kl. 14.30 og 16.00
Julaftens gudstjeneste. Gudstjenestene blir ved Prest Einar Salvesen og kantor John Leggett.

Torsdag 25. des. kl. 11.00
Høytidsgudstjeneste. Gudstjenesten blir ved prester Einar Salvesen og Lars Skagestad og kantor John Leggett.

Søndag 28. des. kl. 11.00
Romjulssøndag. Gudstjeneste med nattverd. Gudstjenesten blir ved prest Einar Salvesen og vikarorganist Bodil Viken.

Velkommen til Strømsgodset kirke i julen!

Sist oppdatert: 12.12.2014
Skrevet av: Magnus Pettersen Kjellin