Christmas Time - Julekonserter med DIGC

Drammen International Gospel Choir arrangerer sine to julekonserter i ├ůssiden kirke den 7. desember og i Konnerud nye kirke den 10. desember.

Drammen International Gospel Choir har et stort advent og juleprogram i 2014, der de har opptrådt i flere større konsertproduksjoner både i Kongsberg og i Drammen.

Nå er det deres egne julekonserter som står for tur - først i Åssiden kirke - se FB event her - siden i Konnerud kirke - se FB event her.

Drammen International Gospel Choir stiller vel forberedt med dyktige solister, profesjonelt band og skikkelig lydmix.

Dette blir flotte konserter med mye trøkk og glede.

Bilettsalg (fra kl 18.00) ved inngang, kr 200. Billetter kan også kjøpes på Billettservice.
Trykk her for billetter til konserten i Åssiden kirke den 7. des, og trykk her for billetter til konserten i Konnerud nye kirke den 10. des.

Julekonserter DIGC 2014

Sist oppdatert: 03.12.2014