Julemarked på Strømsgodset menighetssenter

Velkommen til et stemningsfullt julemarked på Strømsgodset menighetssenter 18-20 november!

I helgen arrangeres et stemningsfullt julemarked på Strømsgodset menighetssenter! Markedet har med årene vokst seg til en stor attraksjon med flere hundre besøkende, og i år utvider vi til tre dager!

Vi ønsker store og små velkommen til en hyggelig førjulsopplevelse! På julemarkedet får man kjøpt flotte håndlagde julegaver som sokker, luer, votter, leker, klær og pyntegjenstander. I vårt populære hjemmebakeri kan man få kjøpt flere sorter julekaker, og vi har kafeteria både inne og ute. Du kan grille pølser på bålet ute, og kose deg med rømmegrøt og nystekte sveler. Gratis gløgg og pepperkaker til alle som kommer! Lørdag er det juleverksted og andre aktiviteter for barna.

Salget til vårt store hovedlotteri er alt i gang og trekkes søndag ettermiddag. Her kan man vinne alt fra gavekort og fruktkurver til dekkpakke til bilen din (verdi 6500,-).

Bruktmarked og pop-up frisørsalong alle dager!

Fredag: Julekonsert og allsang ved DUV og prosjektkor kl 1730.

Lørdag: Strømsgodset barnegospel synger kl 1400.

Søndag: Bli med på gudstjeneste i Strømsgodset kirke kl 1100.  Konsert ved Drammensjentene kl 1300.  Trekning av hovedlotteriet kl 1400.

Tid: 18 til 20 november (fre. kl. 17-20, lør. kl. 11-16, søn. kl. 13-16)

Sted: Strømsgodset menighetssenter, Grønland 101

Inntektene fra julemarkedet går til barne- og ungdomsarbeidet i Strømsgodset menighet.

Velkommen!

Sist oppdatert: 15.11.2016