Spennende Tårnagenthelg 22. og 23. mars

2. og 3. klassingene i Strømsø og Fjell inviteres til Strømsø kirke på mystiske oppdrag.

Nå er det ikke lenge før alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsø og på Fjell kan være med på Tårnagenthelg i Strømsø!

Vi møtes lørdag 22. mars fra kl 1500-2000 og søndag 23. mars fra kl 0930-1300 i Strømsø kirke. Der skal vi gå på skattejakt, få være med opp i tårnet og ned i krypten, løse mysterier ved hjelp av gode agenttips og Bibelen, og lage søndagens Tårnagentgudstjeneste der vi skal vise de som kommer hva vi har holdt på med. Alle Tårnagentfamilier er spesielt velkomne til gudstjenesten kl 1100 på søndagen.

Tårnagenthelg-logo

Lyst til å være med? Påmelding til Kjersti Reknes, k.reknes@drammen.kirken.no innen 15. mars. Det koster 50,- å være med.

PS! Har du hodelykt, ta den med! Du kan aldri få vite om du får bruk for den...

Sist oppdatert: 12.03.2014
Skrevet av: Kjersti Reknes