Ny leder

Velferden i Strømsø menighet

Velferden i Strømsø har fått ny leder. Han heter Svein Oddvar Bakkevold og er opprinnelig fra Sommarøy i Tromsø kommune hvor han både er født og vokste opp. Sommarøy er en av perlene i Nord-Norge og bærer sitt navn med rette. Dette er også i det samme området (nabobygda) som vår kateket Runar Reknes bodde i mange år før han kom til Drammen. Svein har i mesteparten av livet vært aktiv i menighetsarbeid ulike steder i landet, og han har bodd i Drammen siden 1986. I mars blir Svein 67 år. Vi tror at han passer godt inn i miljøet vi har på Velferden. Vi ønsker Svein hjertelig velkommen i engasjementet som ny leder i Velferden!

For de som ikke er klar over det: Velferden er et pensjonisttilbud vi har på Strømsø menighetshus hver tirsdag fra 1130 til 1400 (trim fra kl 11). Der er det sang, andakt, underholdning, prat og god mat. Tenker du dette kan være noe for deg, anbefaler vi at du tar deg en tur.

Strømsø menighet

Sist oppdatert: 16.01.2014