Dialogmøte på Strømsø

Dialogmøte Strømsø menighetshus
Dialogmøte med menighetsrådsledere, teamledere og Kirkens ledelse i Strømsø menighetshus torsdag kveld.

Elsbet PilskogElsbet Pilskog fra Kirkens SOS i Buskerud
fortalte om Kirkens SOS og virksomheten i Buskerud. Kirkens SOS er Den norske kirkes krisetjeneste, bemannet 24 timer i døgnet. Elsbet Pilskog kunne opplyse at pågangen fra mennesker i nød er økende. Tjenesten, som for det meste drives av frivillige, har behov for flere medarbeidere. Kirkens SOS i Buskerud kan feire 25 årsjubileum i slutten av oktober.
Dette markeres med flere arrangementer. Nummeret til Kirkens SOS: 815 33 300.
Her finner du mer om Kirkens SOS i Buskerud.

Jan HilsenJan Hilsen
orienterte om virksomheten i Sportskapellet ved Tverken. Han opplyste at det er ønskelig at alle menighetene i byen bidrar med personer til å holde to gudstjenester hvert år - prester, lekfolk og organister/musikere.

Sigmund RuudSigmund Ruud ga til slutt en orientering om Kirkens Bymisjon, og fortale at mange har problemer med å skaffe seg bolig etter soning/rehabilitering. Kirkens Bymisjon i Drammen har prosjekter som skal avhjelpe dette.
Mer om Kirkens Bymisjon i Drammen.

Sist oppdatert: 13.10.2006
Skrevet av: Bent A. Møller