Jentekoret

Tips en venn Info Skriv ut

Bragernes kirkes Jenteaspirantkor, Jentekor og Ungdomskor er et enestående tilbud til sangglade jenter fra 2. klasse og oppover. Korene har et godt sosialt miljø og jentene får solid musikalsk opplæring.

Jentekorene ble startet i 1993, og kantor Beate Strømme Fevang har vært dirigent fra starten. Sangpedagog Marianne Willumsen er knyttet til Jentekoret og Ungdomskoret og kantor Anders Eidsten Dahl er akkompagnatør.

Året som kommer er fullt av spennende oppgaver: Konserter, sosiale treff, kortur etc.

Jentekorene er en del av Bragernes kirkes store musikalske virksomhet, og jentene får oppleve å synge i et av Norges største kormiljøer.
Korene har eget styre og en kontingent på kr. 500,- pr. halvår i Jenteaspirantkoret og kr600,- pr. halvår i Jentekoret og Ungdomskoret.Det er få dugnadstimer for foreldrene!

Bragernes Kirkes Jentekor består av jenter fra 5. – 8.klasse.
Øvelse torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Jentekoret på Facebook

Dirigent er Beate Strømme Fevang. Repetitør er Anders E. Dahl.

Jentekor 1

Dersom du vil bli en av de nye medlemmene, kan du ta kontakt med dirigenten Beate Strømme Fevang

905 67 055 eller mail: bfevang@drammen.kirken.no

Jentekoret på Stavangertur.