Bragernes menighet

Bragernes kirke på Facebook

Opera-café

Skrevet: 22.02.2017

Diamanter på mars-snø - Ungdomskoret med solister fremfører folkeviser og operetter mm.

Lær å trylle!

Skrevet: 21.02.2017

Bli med på en magisk helg i Konnerud nye kirke 11. og 12. mars!

Bragernes kirke-epost nr. 7/2017

Skrevet: 16.02.2017

En oversikt over det som skjer i Bragernes kirke og menighet 17.2-26.2.17

Les hele nyheten

FAKTA OM BRAGERNES MENIGHET:

Bragernes menighet er en bymenighet i sentrum av Drammen med 7660 medlemmer. Bragernes kirke, tegnet av E.R.D. Norgrenn, er en nygotisk langkirke fra 1871. Gudstjenesten er ukens høydepunkt, og det er et rikt og variert gudstjenesteliv i Bragernes. Det er også stor aktivitet på musikkfronten i og med at vi har kor for alle aldersgrupper. Diakoniarbeidet står også sterkt. Menighetens eldresenter driver egen kafeteria og arbeidsterapi. Menigheten satser på å ha en tilgjengelig og åpen kirke. Bragernes menighet har vennskapsmenigheter i Den koptiske kirke i Egypt og i den anglikanske kirke i Great Totham, England. Menigheten har i samarbeid med Misjonsalliansen et misjonsprosjekt i Ecuador.