Bragernes menighet

En oversikt over det som skjer i Bragernes kirke og menighet 5.2-14.2.16

Evensong på askeonsdag

Skrevet: 05.02.2016

Vi innleder fastetiden med Evensong med nattverd og askekors 10. februar kl. 18.15 i Bragernes kirke

Kort med ikonmotiver

Skrevet: 07.12.2015

Bragernes menighet selger flotte kort med ikonmotiver. Overskuddet går til Kari-senteret i Egypt.

Les hele nyheten

Bragernes kirkes guttekor har fått egen facebookside

Skrevet: 12.01.2014

Ta en tur innom siden vår for å se hva som skjer, og trykk gjerne "Liker"! Tips sangglade gutter om guttekoret. Vi har fortsatt plass til noen gutter fra 2.klasse og oppover. Vi tar også inn noen herrestemmer. Kontakt vår dirigent Jørn Fevang, tlf. 975 66 762 / jfevang@drammen.kirken.no .

Les hele nyheten

FAKTA OM BRAGERNES MENIGHET:

Bragernes menighet er en bymenighet i sentrum av Drammen med 7660 medlemmer. Bragernes kirke, tegnet av E.R.D. Norgrenn, er en nygotisk langkirke fra 1871. Gudstjenesten er ukens høydepunkt, og det er et rikt og variert gudstjenesteliv i Bragernes. Det er også stor aktivitet på musikkfronten i og med at vi har kor for alle aldersgrupper. Diakoniarbeidet står også sterkt. Menighetens eldresenter driver egen kafeteria og arbeidsterapi. Menigheten satser på å ha en tilgjengelig og åpen kirke. Bragernes menighet har vennskapsmenigheter i Den koptiske kirke i Egypt og i den anglikanske kirke i Great Totham, England. Menigheten har i samarbeid med Misjonsalliansen et misjonsprosjekt i Ecuador.