Bragernes menighet

Skrevet: 17.05.2018

Nr. 2 2018

Les hele nyheten

Velkommen som konfirmant i Bragernes kirke

Skrevet: 24.04.2018

Her finner du informasjon og påmeldingsskjema for konfirmanttiden i Bragernes kirke 2018/19

Les hele nyheten

Møt en av Norges beste entertainere!

Skrevet: 14.02.2018

Bli med på en magisk helg i Konnerud nye kirke 10. og 11. mars!

Les hele nyheten

FAKTA OM BRAGERNES MENIGHET:

Bragernes menighet er en bymenighet i sentrum av Drammen med i underkant av 8000 medlemmer. Bragernes kirke, tegnet av E.R.D. Norgrenn, er en nygotisk langkirke fra 1871. Gudstjenesten er ukens høydepunkt, og det er et rikt og variert gudstjenesteliv i Bragernes. Det er også stor aktivitet på musikkfronten i og med at vi har kor for alle aldersgrupper. Diakoniarbeidet står også sterkt med aktiviteter som arbeidsterapi for eldre og voksende grønn satsing på urban dyrking og hagebruk. Menigheten satser på å ha en tilgjengelig og åpen kirke. Bragernes menighet har vennskapsmenigheter i Den koptiske kirke i Egypt og i den anglikanske kirke i Great Totham, England. Menigheten har i samarbeid med Misjonsselskapet (NMS) et misjonsprosjekt i Estland.