Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Månedsrapport for August

Da vi startet opp igjen etter å ha vært sommerstengt i fire uker, var det glade barn som kom tilbake til barnehagen. En av de eldste guttene konstanterte ”å det er gøy å leke igjen”.

Barnehagen i August 2010-005
August betyr alltid tilvenning i barnehageverden, den har gått veldig stille for seg hos oss. Vi har i august hatt 4 nye barn som har begynt, og de ble fort trygge hos oss. Vi baker som vanlig brødet vårt hver dag, men en dag i uka(onsdag) har vi varm mat. I august har vi blant annet lagd klappekaker, og det er stor stas og banke de flate. Men det er enda mer stas å spise de opp!

Barnehagen i August 2010-002
August har gitt oss litt forskjellig i forhold til vær.

Barnehagen i August 2010-001
Når det regner er det også veldig moro å være ute i barnehagen.

Barnehagen i August 2010-006
En annen dag strålte sola og vi kosa oss på den fine lekeplassen vår.

Barnehagen i August 2010-003
Temaet for august er meg og min familie. Alle barna maler sitt eget hus, en melkekartong, som vi limer på bilder av de som bor hjemme hos dem. Det er mange fine hus nå i barnehagen vår.

Eventyret for denne måneden er ”de tre bukkene bruse”. Det har vi fortalt, sunget og dramatisert. Det er veldig gøy å få være det stygge trollet som ligger under brua og skremmer de tre bukkene. men enda mer stas er det å være den store bukkene bruse og dytte trollet ned i fossen.

Barnehagen i August 2010-004
En dag gikk vi på en flott tur med de eldste i deilig regnvær. En tur til lekeplassen forbi Kjøsterud Ungdomskole, der var det moro å boltre seg.

I september skal vi jobbe med temaet ”vennskap” og eventyret vi skal høre om er ”Gullhår og de tre bjørnene”.

Tekst og foto: Toje K. Hansen