Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret

Kalender

Se ny kalender

Nyheter

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Endelig tid for påskelunch!

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Barnehagen vår, med unger og ansatte, har i en årrekke stelt i stand til gjestebud før påske. Tradisjonen begynte for en mannsalder siden, på styrer Jenny's tid, og den er heldigvis holdt i hevd etter hvert som nye har kommet til.

Opplegget er at hver især bidrar med mat fra sin kultur, og med det mangfoldet av nasjonaliteter som finnes i barnehagen blir en slik lunsj virkelig en kulinarisk jordomseiling. 

Så mye velsmakende mat å bli kjent med, spennende i utseende og smak, at man skulle ønske man orket å spise mye mer. Selv om man forsyner seg godt, tross alt. Det er jo så godt! 

Barnehagens påskelunch_01_2010
Men før festen kan begynne er det mye arbeid som må gjøres. Barnehagen har forberedt i dagevis, med å lage dekorasjoner, bake, øve sanger og mye mer. Slikt gjør seg ikke selv, så det er bare å bukke eller neie pent til ære forden flotte gjengen. Vi er imponerte og ikke så lite stolte av Åssiden menighets barnehage.

Barnehagens påskelunch_03_2010
Langbordene er da også pyntet til fest når gjestene setter seg til bords. Det er så hyggelig å møte foreldrene til sjarmtrollene også. Noen av de voksne kjenner vi fra før; det er ikke så uvanlig at eldre søsken har vært i barnehagen slik at det blir glade gjensyn med enkelte foreldre. 

Barnehagens påskelunch_02_2010
Her synger barna sine påskesanger.

Barnehagens påskelunch_04_2010
Mette, glade og med gode minner fra påskelunsjen 2010 takker vi alle, både ansatte, ungene og deres familier for en gledesstund. Ha en flott påske! 

Tekst og foto: Tom Franczak