Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret

Kalender

Se ny kalender

Nyheter

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Barnehagens høsttakkefest

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Selv om Åssiden kirke ikke er gammel i kirkesammenheng med sine 42 år, er den likevel gammel nok til å ha etablert tradisjoner. Den slags er ofte noe vi voksne steller med, men sannelig kan barna også være tradisjonsbærere. 


Menighetens barnehage, som til daglig er en gledesspreder i huset, har siden Jenny var styrer blant annet arrangert høsttakkefest for våre gjester på torsdagstreffet. 

Denne tradisjonen starter tidlig i uka nede hos ungene, med grønnsak-kutting og baking. Resultatet er en enorm kjele med duftende suppe og ditto rundstykker. Menighetssalen blir pyntet og vips! så er det duket for gjestebud. Og gjett om alle gleder seg. Vi vet nemlig hvor godt dette smaker! 

Høsttakkefest med barnehagen 2009_005
Her er hele forsamlingen rundt nydelig pyntede bord.

Høsttakkefest med barnehagen 2009_002
Sjarmtrollene, her er inkludert de ansatte i barnehagen, underholder med festlig sang og forklarende mimikk, til stor applaus fra oss som har gleden av å være tilstede. Det er like gøy å se hva disse små får til, hvert eneste år. 

Høsttakkefest med barnehagen 2009
Men så er det altså tid for mat. Gjett om suppa smaker! Det senker seg en beskrivende stillhet over folket mens det kontinuerlig fylles på med mer mat fra kjøkkenet. Deilig mat for sultne mager og sikker suksess, i år igjen. Som om vi noen gang har vært i tvil! 

Høsttakkefest med barnehagen 2009_003
Det er bare å rette en stor takk til barnehagen, som med store smil og stor innsats gleder så mange. Ikke rart vi er glade i dem!Tekst og foto: Tom Fraczak