Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret

Kalender

Se ny kalender

Nyheter

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Super akedag

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Hva gjør man i en barnehage når snøen laver ned utenfor? Man kler på seg og går ut, selvfølgelig! Som tenkt så gjort. Utenfor, i bakken ved lekeplassen, ble det gjort klart til akekonkurranse, med norske flagg, ballonger og ventende premier.

Akedag i barnehagen_04
Utstyrt med pågangsmot og akebrett sto samtlige påmeldte klare til start øverst i bakken. Nederst i bakken stod tidtakere og fotografer på eget ansvar. Råskinna på akebrett svingte ikke unna for noen i jakten på heder og ære.

Akedag i barnehagen_02
Slik utagerende aking resulterte blant annet i at minstemann blant de ansatte i ren nødverge måtte kaste seg ut i brøytekanten og forsvant. Takket være åndsnærværelse ble kameraet berget og nevnte instrument var det eneste synlige objektet over snøen. 

Akedag i barnehagen_05
Iført startnummer gjennomførte snøenglene to omganger som resulterte i fotofinish for samtlige. Derfor ble alle dømt først i mål og trakk innomhus til premieutdeling og etterfølgende bankett. En vellykket konkurranse i deilig vintervær, med røde roser i kinnene og godt opparbeidet matlyst – kan man ha det bedre! 

Tekst og foto: Tom S. Frâczak