Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se ny kalender

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Karneval og boller med pynt

Vår kjære Åssiden kirke har med sine 41 års fartstid lagt seg til med flere egne tradisjoner, i tillegg til de mer offisielle. En av disse tradisjonene er barnehagens karneval rett før fastetiden.

På torsdag 19 februar hadde altså barna og barnehagens ansatte atter en gang iført seg sine kostymer. Der var prinsesser, hekser, diverse supermenn, pirater, skilpadder og sogar ei ku. Dagen før hadde samme gjengen for øvrig bakt boller og de ble også kledd ut for anledningen, med melis og Non Stop.
Som alltid når ungeflokken har planlagt slike dager, skulle flere få glede av synet. Så torsdagstreffets gjester så med forventning fram til å få besøk av både unger og boller.

Karneval 2009_01
Her er hele gjengen i barnehagen før innmarsjen.

Karneval 2009_02
Etter en munter innmarsj underholdt karnevalsgjengen med godt innøvde sanger, til stor fornøyelse for alle tilskuere. En frilynt og herlig ungeflokk som virkelig nyter den rettmessige oppmerksomheten de får. De er så flinke!

Karneval 2009_03
Etter sangen var det utdeling av pynta boller, til stor applaus fra alle oss som mer enn gjerne lar oss sjarmere av denne vidunderlige buketten av nydelige unger! Takk til barnehagen for deres evne til å spre glede!

Tekst og fote: Tom Fraczak