Postadresse: Bragernes Torg 6, 3017 Drammen
E-post: post.drammen@kirken.no

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Juleavslutning med Torsdagstreffet

Tiden går fort, som de fleste av oss erfarer. Plutselig er julen over oss og tempoet skrues opp noen hakk. Da er det godt å finne et pusterom, en stund til å senke skuldrene og oppleve noe fint. Det gjorde alle de som var til stede torsdag 11. desember, på avslutningen for Torsdagstreffet på Åssiden.

Julespill med Barnehagen
Det er som kjent en liten pause nå til ut i midten av januar. Barnehagen hadde invitert alle inn i kirkerommet for å se det tradisjonelle julespillet deres. Selve julespillet er jo det samme gjennom mange år, men med stadig nye unger i rollene.

Juleavslutning med Barnehagen - hyrdene
Som vanlig ble vi sjarmert i senk. Noen tror jeg jammen ble litt blanke i øynene også, muligens slet atter andre med den gjenstridige klumpen i halsen.

Juleavslutning med Barnehagen - to små engler
Ungene er bare fantastiske! Så frimodige, så nydelige. All ære til de herlige ungene våre og barnehagens ansatte som får til det utroligste.

Juleavslutning med Torsdagstreffet - Josef, Maria og Engelen Gabriel
Her er Josef, Maria, Jesusbarnet og selveste Engelen Gabriel.

Juleavslutning med Barnehagen - tre vise menn og en hyrde
Gull, røkelse og myrra bæres inn i kirken.

Juleavslutning med Barnehagen - tre vise menn og en flokk småengler
Tre vise menn og en flokk småengler synger sin julesang.

Juleavslutning med Barnehagen og Torsdagstreff - til dekket bord
Etter denne gledens halvtime inne i kirken beveget folket seg inn til et deilig dekket julebord i menighetssalen. Der senket stillheten seg for en stund da oppmerksomheten stort sett dreide seg om kjempegod mat. Det var virkelig en supertorsdag i Åssiden kirke, enda en av de virkelig gode dagene som vi har latt oss skjemme bort med.

Takk til alle som gjorde dagen så flott for oss!

Tekst og foto: Tom Fraczak