Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se ny kalender

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Det er like flott hver gang!

Julen ligger foran oss igjen. Det merker vi godt i kirken og gleder oss over det. Forberedelsene er i gang, blant annet med oppsetting av den etter hvert tradisjonelle stallen i midtrotunden. Så kommer den første av julegudstjenestene som også i år var besøk fra alle barnehagene på Åssiden. Det er dette som er så flott, at vi tar vare på våre tradisjoner.

Julegudstjeneste med barnehagene på Åssiden 2008
Når kirken fylles av små barn gjør det noe med oss. Vi mykner og fylles med glede. Barnesang i kirken er en opplevelse som rører ved noe dypt inne i oss alle sammen. Det skaper en egen stemning som vi voksne ikke kan få til uten at de små er der med sin forventning og glede.

Julesang med barnehagene i Åssiden kirke 2008
Dessuten varmer det å se at kirkerommet på Åssiden atter en gang er fullt av de menneskene det er tilstede for. Sammen møtes vi i en stor skare for å markere vår glede over det julehøytiden står for.

God jul, alle dere små på Åssiden!

Tekst og Foto: Tom Fraczak