Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se ny kalender

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Blomster og barn skapte vår Gud...

Når barna fra barnehagene kommer til kirken med favnen full av blomster, da er det sommer på Åssiden. Og når de synger sine salmer der, blir det høytid for alle som er til stede.

Blomstergudstjeneste - prosesjon 2008
De aller fleste barnehagene på Åssiden var godt representert i dagens blomstergudstjeneste. I prosesjon kom de vandrende inn i kirken og la sine blomster på alterringen. Denne gudstjenesten feires i forbindelse med miljøverndagen.

Blomster på alterringen - blomstergudstj 2008
Det ble etterhvert mye blomster på alterringen i kirken. Duften av friske sommerblomster spredte seg i rommet.

Sang i blomstergudstj 2008
Noen av barnehagene bidro også med sang. Slik

Prester og løvetann - blomstergudstj 2008
Begge våre prester deltok i dagens blomstergudstjeneste. De snakket varmt om både ugress og humler, smått og stort skapt av Gud. En fin opplevelse ble det, både for liten og stor. Blomstene ble forresten båret inn på Eldresentert litt senere på dagen. Der ble de til glede for den eldre garde.