Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se ny kalender

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Første år som fulltids barnehage

Nå har sommeren og varmen kommet til vår lille men kvalitative gode barnehage. Dette året har vært utfordrende og lærerikt for de som jobber i Åssiden menighets barnehage. Dette var nemlig deres første år som fulltids barnehage! Til glede for travle foreldre, ble de ( som mange av dere vet ) fulltids barnhage fra 1. august 2007.

Dette har gjort at barnhagen har gått igjennom store strukturelle endringer. Tidligere jobbet alle til klokken to og stort sett begynte alle kvart på åtte eller åtte.

Nå som vi åpner syv og stenger klokken 16 er de nødt til å gå turnus. Ferier har det også blitt mindre av. Før fulgte barnehagen skolens ferier. Nå har vi stengt 3 uker i juli og har åpent mellom jul og nyttår samt i påsken.

Omlegging til fulltidsbarnehage har krevd mye tid og vi har hatt mye diskusjoner på hvordan vi best kunne løse dette.

Heldigvis er barnehagen velsignet med ansatte som tåler en god diskusjon og som vil det beste for ungene og barnehagen. Noe som har ført til at vi i dag har funnet nye og gode arbeidsmåter.

GOD SOMMER!

HILSEN NINA, TORILD, HELLE, HILDE OG TOR ERIK