Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Vårens vakreste eventyr?

Åssiden menighets barnehage har i årevis hatt en hyggelig tradisjon til påske, hvor barna med sine foresatte og staben har møttes til et påskemåltid. I år var det en forandring, da frokosten av praktiske årsaker måtte bli lunch. Det gjorde absolutt ingen ting, tvert imot og jeg kommer med følgende påstand: Barnehagen løftet i år denne festen fra å være et påskemåltid til å bli en påskeopplevelse.

Det var mange som fant veien til menighetssalen denne dagen, medbringende velduftende retter fra mange land. Sentralt i rommet stod et langbord fullstendig dekket av alt hva hjertet og for den del magen kunne begjære. Rundt dette satt gjestene, fra praktisk talt alle verdens hjørner og ventet på dagens hovedgjester, nemlig en unik gjeng med unger fra barnehagen vår.

Fra det øyeblikket ramp-ungene marsjerte inn i salen, var eventuell is brutt og alle møttes i felles glede over scenevante og herlige unger. Vi ble underholdt av gitarspillende og syngende barn, som ikke på noen måte la fingrene imellom i sin sang. Stemningen steg og en stund var vi litt engstelige for at taket skulle ta av, det også.

Og god mat! Et langt koldtbord som Rica Park hotell kunne vært stolt av, med spennende mat fra forskjellige kulturer. Det var så utrolig godt, både maten og samværet, at vi slett ikke hadde lyst til å gå igjen.

Det var så inderlig flott, alt sammen, så tusen takk barnehagen, tusen takk alle foreldre; tusen takk for en nydelig opplevelse!