Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret

Kalender

Se ny kalender

Nyheter

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Barnehagen 40 år

Tips en venn Info Printvennlig versjon 

Åssiden kirkes barnehage feirer 40 år. Helt siden kirken ble bygget har barnehagen hatt en helt sentral plass i menighetslivet. 40 år med latter og gråt, sang og musikk, lek og læring. Slikt blir det mange gode spor av.

DSC_0392
Et morsomt, lite intermezzo i jubileumsfeiringa sto Åssiden menighets barnehage for, fredag 19. oktober på formiddagen. De hadde invitert kirkas stab, menighetsrådet og noen fler, til formiddagstreff med kaffe og kaker. 

Trangt om plassen og med stort hjerterom, er vel den karakteristikken som passer best. Ungene har fått hver sin gitar! Kirketjener Tom har skåret ut finergitarer (uten resonnanskasse, og det er kanskje like bra?). Ungene har malt dem, og de har fått tre strenger hver. Disse ble innviet på denne dagen, med 20 flotte unger som sang «Han har den hele vide verden i sin hånd» og Bæ bæ lille lam i egen versjon. Og tilslutt, det som nærmest er blitt en kjenningssang for dem, med styrer Tor Erik Fredriksen i spissen, «Forelska i lærer´n». 

Taler hører til på en sånn dag, blomsteroverrekkelser likeså. Fra kommunen, menighetsrådet og tidligere styrer. Mens de voksne koste seg med siste rest av kaffe og kaker, forsvant de håpefulle inn til «kinosalen» - som ellers kalles Ungdomssalen - til Pippi Langstrømpe.

Kirsten Nilsen,
Jubileumsreporter