Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen

Åssiden menighets barnehage

Tips en venn Info Skriv ut

Kontaktinfo. Tlf. 32 98 91 61, Email: aassidenbarnehage@drammen.kirken.no

En liten presentasjon av personalet i barnehagen vår
Åssiden Menighets barnehage er et trivelig sted både for barna som kommer hit daglig og for oss som har vårt arbeid her. Vi trives godt med barna og med hverandre. Her er vi som jobber i barnehagen vår, fra venstre: Lisette Dembo – pedagogisk leder, Helle Grimnes – pedagogisk medarbeider, Marita Sæther – barnehagelærer, Nina Halvorsen – pedagogisk medarbeider, Tonje Kleverud – daglig leder.

De ansatte har ulik bakgrunn og erfaring. Det er en styrke både for barn og foreldre i barnehagen. Vi jobber ut fra den målsettingen at voksne skal være nære og tette på barn og foreldre. Barnehagen januar 2017 Vi vil være tydelige voksne; varme og grensesettende. Våre ansatte har alle ulike områder som de er gode på og opptatt av, og som de bruker i sitt daglige arbeid sammen med barna.

Høsten 2017 feiret vi 50 års jubileum
Sist høst var det stor festivitas i barnehagen. Åssiden kirke fylte 50 år, og det gjorde også barnehagen, for den ble startet opp i 1967, dagen etter invielsesgudstjenesten i Åssiden kirke.
Her er barnehagen vår
Barnehagen i Åssiden kirke er en godt etablert og godt kjent barnehage. Det er ikke få barn som har trått sine første år i den barnehagen og flere av disse kommer nå med egne barn til samme stedet. Barnehagen har, etter manges mening, flere fortrinn. En flott beliggenhet med deilig uteområde, et antall barn (20) som gir et svært godt miljø, usedvanlig stabil betjening og åpningstider tilpasset folks arbeidsdag. Les mer

Barn og Tro

Sist oppdatert: 15.08.2018