Åssiden menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Åkerveien 2, 3024 Drammen
Telefon: 32 98 91 00
E-post: post.drammen@kirken.no
E-post barnehagen:
aassidenmenighet.barnehage@drammen.kirken.no


| Barnehagen | Seniorsenteret

Kalender

Se ny kalender

Nyheter

Se nye sider

Du er her: Åssiden > Barnehagen

Åssiden Menighets barnehage

Lekerom i barnehagen mars 2009
Barnehagen i Åssiden kirke er en godt etablert og godt kjent barnehage. Det er ikke få barn som har trått sine første år i den barnehagen og flere av disse kommer nå med egne barn til samme stedet. Barnehagen har, etter manges mening, flere fortrinn. En flott beliggenhet med deilig uteområde, et antall barn (20) som gir et svært godt miljø, usedvanlig stabil betjening og åpningstider tilpasset folks arbeidsdag. 

Garderoben i barnehagen mars 2009
Den senere tid er lokalitetene fullstendig oppusset, noe som går fram av bildene. Selvsagt blir det en viss slitasje etter mange års virksomhet, så renovasjonen var på sin plass. Ganske så omfattende ble den også, med ny utgangsdør, nye vinduer, nye garderober, friskluftsaggregater, nytt gulvbelegg, fullstendig oppmaling av vegger, varmekabler og flislegging av vaskerom/toaletter og nytt inventar. Bedre kan det vel ikke gjøres? 

Sommer i barnehagen
Lekeplassen ute har også fått enkelte nye apparater og det er utført vedlikehold og maling på andre igjen. Et stort og deilig område som ungene er veldig glad i. vi må heller ikke glemme at menigheten eier en ny Mercedes minibuss med all mulig komfort, som barnehagen selvsagt kan benytte til turer. 

Karneval 2009_02
I løpet av året deltar ungene i flere faste arrangement i kirken, for eksempel til påske, jul og andre høytidsdager. De har julespill, påskelunsj, karneval og juletrefest, bare for å nevne noe. Barnehagen disponerer også eget rom for visning av film når det måtte passe og er i det hele tatt en kjærkommen og integrert del av virksomheten i huset. 

Barna går i 17. mai tog 2008
Vi vet at vi kanskje ikke er de aller mest objektive i den sammenheng, men våger likevel påstanden at barnehagen vår må være en av de beste i byen. Så hit kan du med stor trygghet komme med dine håpefulle. De blir godt tatt vare på. Besøk oss gjerne for å se deg om og hilse på oss.

Velkommen skal dere være!