Kafeteriaen

Middagsmat på EldresenteretAlle hverdager fra kl. 09.00 - kl. 15.00 er kafeteriaen åpen. Rundstykker, kaffe, kaker, vaffel serveres fra kl.: 09.00.

Her treffes mennesker til samtaler over en kaffe-kopp.

Du kan sitte å slappe av og "se på livet" eller henge deg på en av de mange samtalene som går rundt bordene.

Samtaleemnene er varierte og her kan du diskutere alt fra "livet i gamledager" til fotball, barnebarn og mye mer.

Fra kl. 12.00 og fram til kl. 14.30 kan du for 100,- kr. få servert en deilig, næringsrik to retters hjemmelaget middag.

Den siste torsdagen i hver måned arrangeres Hyggetreff for seniorer i kafèn kl. 17.30-20.30 - Her kan du treffe gamle kjente eller få nye bekjentskaper.  Middag, dessert, kaffe og underholdning - allsang og musikk samt utlodding.

Velkommen skal du være !

Påmelding til sentret v/Hanne Mellberg - tlf.: 32 80 99 90