Frisør

Trenger du å få stelt håret ditt? Seniorsentret er stedet. På Seniorsentret har frisør Cicilie Andersen ett eget rom innredet til frisørsalong. Hun tar alt fra vanlig klipp til farging og permanent. Skulle du ønske en god hårkur ordner hun også det. Cicilie har vært frisør i en årrekke.

Salongen er åpen for alle, og du må ikke ha pasert 70 for å sette deg i stolen hos Cicilie Nei, her kan hvem som helst komme å få fikset krøllene. Fra kl. 09.00 og utover hver hverdag kan du enten stikke innom eller ringe tlf. 92020748 for å bestille time. Det er lett å komme til på Seniorsentret, og lokalet er tilrettelagt for bevegelseshemmede, så gåstol eller krykker er ikke noe hindring for å få profesonell hjelp med håret.

Det er flere som setter av en "kosedag", til hårstell, fotpleie og ferdiglaget middag. Eller hva med ett "gavekort" til en du er glad i? Ta en kopp kaffe, slå av en prat, få stelt hår og føtter og avslutt med en bedre middag alt til en overkommelig pris på ett og samme sted.

Alt er å finne på Seniorsentret.