Strømsø kirke

Se flere »

Flott konsert i Strømsø kirke på Luciadagen

IMGP0036
«Lys - tindrende lys» var satt som overskrift for denne konserten. Og lysene tindret i Strømsø kirke denne lørdagskvelden. Juletreet var tent, lysekronene var tent og det var lys i julekrybben. Rammen var den beste for en stemningsfull konsert.
I år hadde DoremiX fått med seg Bragernes kirkes Jentekor med sin dirigent Beate Strømme Fevang til sin førjulskonsert i Strømsø kirke. Ved klaveret satt Anders Eidsten Dahl, mens Marianne Willumsen Lewis var sopransolist.

IMGP0001
Vi fikk høre mange av de best kjente og kjæreste julesangene, og også noen litt mindre kjente sanger.

IMGP0005
Jentekoret med solist. Dyktige unge sangere!

IMGP0009
DoremiX imponerte med høy kvalitet.

IMGP0016
DoremiX og jentekoret hadde egne avdelinger og det ble også anledning til høre dem synge
sammen.

IMGP0021
Det er plass til mange i Strømsø kirke, så neste år bør enda flere finne veien dit. Som avslutning reiste alle
seg og sang Deilig er jorden. En passende avslutning på denne fine adventskonserten.