Konnerud menighet

E-post: konnerud@drammen.kirken.no

Du er her: Konnerud

PREP- KURS I KONNERUD KIRKE

12.mars kl.18-21 med fortsettelse 14.mars kl.10-16 arrangeres det PREP kurs i Konnerud kirke

PREP samlivskurs er et pedagogisk opplegg som tilbyr praktiske redskaper, basert på kunnskap om hva som fremmer og hemmer utvikling av gode og trygge parrelasjoner.

Parene får en faglig innføring i noen sentrale samlivstema, belyst med illustrasjoner, film- eller musikkinnslag. Det blir tid og rom for å snakke sammen som par. De får opplæring og tid til å trene på å snakke sammen på en trygg måte – ved hjelp av den såkalte «tale-lytteteknikken». Det er ikke lagt opp til at deltakerne skal dele ting fra sitt privatliv med andre enn sin egen partner. Programmet på kurset er tett, men det legges også opp til at parene skal få et hyggelig avbrekk i hverdagen. Det blir i tillegg gode måltider i hyggelige omgivelser – og tid for bare de to.

Tema som blir belyst finner du på denne filen wwfile/107236/prep_innhold.docx.

Meld deg på til Beate Schmidt: Schmidt@drammen.kirken.no eller ring 32989285 for spørsmål og påmelding.

Velkommen til et spennende kurs!