Skoger menighet

E-post: skoger@drammen.kirken.no

Du er her: Skoger

Jubileumskonsert med Chorisma 6.desember kl.18

I 30 år har kirkekoret Chorisma gledet tilhørere og seg selv ved sang fra galleriet i tillegg til konserter og opptreden i Drammen – mest i Skoger.
I år vil koret markere jubileet med en konsert i Skoger kirke like før jul. Vi har lagt konserten til 6. desember kl. 18, og håper julesneen daler lett og fin når vi skaper stemning inne i kirka. Vi håper på ekstra tilstrømning fordi vi får besøk av Sandekoret med sin dirigent Jan Torbjørn Brandtsgård.
Koret fra Sande er gode på gospelsanger, og vil nok få folk til å nynne med når de istemmer sine vakre harmonier. Vårt eget kor, Chorisma,  med dirigent Victor Riakhin, har øvd inn nye og glade sanger som vi gleder oss til å fremføre.
Vi topper konserten med besøk av baryton Pavel Napalkov som nok vil få det til å runge mellom veggene i denne, noe annerledes førjulskonserten.
Vi vil ikke ta inngangspenger denne gangen, men håper fornøyde tilhørere vil legge igjen noen kroner ved utgangen – til dekning av utgifter ved arrangementet.
Velkommen til jubileumskonsert i Skoger kirke!