Skoger menighet

E-post: skoger@drammen.kirken.no

Du er her: Skoger

Påskens gudstjenester i Skoger og Konnerud

Palmesøndag kl.11. i Konnerud kirke. Gudstjeneste med dåp og nattverd. Sokneprest Knut Ole Hol og organist Victor Riakhin.

Skjærtorsdag kl.19 i Konnerud kirke. Gudstjeneste med nattverd. Sokneprest Trond Sandhaug og organist Edward Rogers.

Langfredag i Konnerud kirke kl.11. Gudstjeneste. Sokneprest Trond Sandhaug og organist Edward Rogers

Langfredag i Skoger kirke kl.11. Sokneprest Knut Ole Hol og organist Victor Riakhin. Sopran Skaiste Vasilauskaite deltar med sang.

Påskedag i Konnerud kirke kl.11. Høytidsgudstjeneste med nattverd. Sokneprest Trond Sandhaug og organist Edward Rogers.

Påskedag i Skoger kirke kl.11. Høytidsgudstjeneste med nattverd. Sokneprest Knut Ole Hol og organist Victor Riakhin.