Skoger menighet

E-post: skoger@drammen.kirken.no

Du er her: Skoger

Tårnagenthelg

Bli med på Tårnagenthelg i Skoger eller Konnerud kirke om du er født i 2005 eller 2006

Lørdag og søndag 29. og 30. mars 2013 inviteres du til å være Tårnagent i Skoger kirke.

Lørdag og søndag 26. og 27. april 2013 inviteres du til å være Tårnagent i Konnerud kirke.

Har du lyst å gå på skattejakt i kirken? Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen? Liker du agentmat? Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker? Da er Tårnagenthelg noen for deg!

Tårnagenthelg er et spennende og morsomt opplegg for 2. og 3. klassinger. Her utforskes kirken og mysterier løses. Det blir agentoppdrag og koder som må knekkes. Dette er en slags leir, men barna (agentene) sover hjemme. De vil være sammen både lørdag ettermiddag/kveld og søndag. Foreldre, søsken og venner inviteres til søndagsgudstjenesten, søndag kl. 11:00, som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Til dere som var med i fjor: Det er ingen grunn til å la være å melde seg på igjen. Det blir andre mysterier å løse i år J

Vi håper at du har lyst å være en av landets mange tårnagenter denne våren! Dette er både gøy og spennende!

Påmelding til: fergestad@drammen.kirken.no